Cursus VCA basis

Cursus VCA Basis Portugees (portugues)

Op zoek naar de beste partij om je VCA, basis, vol of VIL VCU certificaten te halen? Bij VCA Holland ben je aan het juiste adres!

Vanaf €199,-

Deze VCA cursus is speciaal gericht op Portugees sprekende cursisten en wordt gegeven door een Portugees sprekende docent. Met dit diploma nemen bedrijven u sneller aan omdat u geleerd hebt waar risico’s liggen of waar deze kunnen ontstaan. Daardoor verkleint u de kans op ongelukken.

Deze cursus duurt van 08:00 tot 15.30. Voordat het examen wordt afgenomen, wordt uw kennis getoetst met een proefexamen. Als u dit examen heeft behaald krijgt u een certificaat en een pasje mee. Het certificaat is 10 jaar geldig.

Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een B-VCA diploma op zak weet u wat er op de werkplek van u verwacht wordt. Tevens is het voor werkgevers belangrijk zodat zij weten dat u zich aan de regels houden. Wanneer u werkt als ZZP en klussen aanneemt of werkzaam bent als leidinggevende heeft u het VCA-VOL certificaat nodig.

Inhoud van de VCA cursus:

   – Wetgeving
– Risico’s en preventie
–  Gevaarlijke stoffen
– Brand en explosie
– Werken op hoogte
– Besloten ruimten
-Gereedschappen en machines
– PBM

Wat kunt u verwachten van de VCA cursus?

Na het volgen van de cursus bent u volledig op de hoogte van alle basiskennis, zoals gesteld door VCA. Voordat het examen wordt afgenomen, wordt uw kennis getoetst d.m.v. een proefexamen.

    1 Cursusdag op locatie
Aansluitend examen
08:00 – 15:30 uur
Certificaat + pasje

Vragen of opmerkingen?

Aarzel niet en neem contact op met een van onze servicemedewerkers.

Mailen

Stel uw vraag online via de mail. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Nu mailen

Bellen

Dringende vraag? Neem direct telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Nu bellen