Over
VCA HOlland

Wat doet VCA Holland

VCA Holland biedt verschillende VCA-trainingen aan op onze locatie aan de Nikkelstraat 43 in Ridderkerk.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. In onze VCA-cursus leert u hoe u verantwoord kunt werken en hoe u rekening kunt houden met veiligheid, gezondheid en het milieu. Dit vermindert de kans op schade en ongevallen.

Veel opdrachtgevers stellen het als voorwaarde dat u in het bezit bent van een VCA-certificaat. Zie het certificaat als een investering in uzelf!

Het VCA-certificaat is 10 jaar geldig.

VCA Holland opleidingscentrum

VCA Holland is uw opleidingscentrum gevestigd aan de Nikkelstraat 43 in Ridderkerk. Wij bieden een breed scala aan praktijkgerichte cursussen op verschillende niveaus. Onze cursussen variëren van slechts één dag tot enkele dagen, afhankelijk van de complexiteit van de opleiding.

Bij VCA Holland verzorgen we onder andere opleidingen voor werknemers die werkzaam zijn in sectoren zoals asbestsanering en verontreinigde bodem. Ook bieden wij cursussen op het gebied van veiligheid (bijvoorbeeld VCA en preventiemedewerker), BHV, Code ’95, steigerbouw en logistiek (denk aan heftruck, reachtruck en hoogwerker).

Onze instructeurs zijn ervaren professionals met diepgaande kennis van hun vakgebied.

Bij VCA Holland streven we naar flexibiliteit en bieden we maatwerkoplossingen aan. Een van deze oplossingen is het verzorgen van opleidingen op uw eigen locatie. Dit biedt het voordeel dat de opleiding volledig is afgestemd op de specifieke situatie op uw werkplek. Uw bedrijf wordt dan de leeromgeving.

VCA Holland biedt ook verschillende VCA-trainingen aan op onze locatie aan de Nikkelstraat 43 in Ridderkerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. In onze VCA-cursussen leert u hoe u veilig en verantwoord kunt werken, met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Dit helpt het risico op schade en ongevallen te verminderen.

Snel je VCA-certificaat halen

Veel opdrachtgevers stellen het bezit van een VCA-certificaat als vereiste. Beschouw dit certificaat als een investering in uzelf! Het VCA-certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar. Wij streven ernaar u de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig en succesvol te opereren in uw vakgebied. Kies voor VCA Holland als uw partner in opleidingen. Samen werken we aan een veiligere en gezondere werkplek.

Meertalig

Geen wachttijden

Hoge kwaliteit

Betaalbaar

Feiten op een rij!

0+
Cursussen
0+
Geslaagde leerlingen per jaar
0%
Klanttevredenheid
0 jaar
Ervaring